donderdag 6 oktober 2011

Goud voor Zorg

De Groenloop van Eendracht Aalst en de Liedekerke Jogging waren één van onze laatste wedstrijdjes. Onze uitbollerkes zeg maar. Het waren de laatste warme zondagen voor dit jaar. Het seizoen is met stralende zon en mooie resultaten afgesloten.

Nadine, Lieve en Greet hebben het vooral goed gedaan. Nadine behaalde een 2e plaats in haar leeftijdscategorie. Lieve en Greet liepen hun 10K op welgeteld een uur. Deze drie dames hebben een mooie evolutie gemaakt in de afgelopen maanden. Doe zo verder!

Maar de blaadjes vallen van de bomen, de wind is alom aanwezig en de regen komt er aan. De avonden worden korter en donker. De herfst doet zijn intrede, de voorbode van de winter. Vallen we stil? Neen, maar we focussen ons op het onderhouden van onze conditie, op enkele na. Wisken die komt nu maar in haar element. Karine en Danny starten hun cross-seizoen. Veel succes!

In deze periode gaan we onze loopjes in het Zoniënwoud opstarten. Een prachtig kader, gezonde lucht en een welverdiende après. Het is het vroeger opstaan zeker waard. Er zal regelmatig een sfeerbeeldje op dit blog verschijnen.

Kristien wandelt, fietst en loopt de komende maanden haar kilometers voor de actie Goud voor zorg. Dit is een steun voor de mantelzorgers. Ook jullie kunnen haar helpen. Geheel vrijwillig en volledig gratis, kunnen jullie de gelopen kilometers laten meetellen.

Hoe? Heel eenvoudig. De vaste trainingsdagen (dinsdag en zondag) staan genoteerd op de kalender van deze actie. Wie wil, mailt zijn gelopen kilometers door naar svs.aalst@gmail.com. Dat is alles.

Is er iemand die gaat deelnemen aan een wedstrijd? Laat het tijdig weten. Dan wordt deze aan de site toegevoegd. Hou er enkel rekening mee, een activiteit kan niet geregistreerd worden als ze al voorbij is.