dinsdag 29 november 2011

Proficiat Klaas!

Het is dankzij het zachte weer van de afgelopen dagen dat de loperkes van SVS Aalst massaal aanwezig waren. Op iedere training waren ze present alsook op onze zondagse afspraak.

De helft is in het park gebleven om te lopen samen met coach Jean. Onder het lopen komen allerlei thema's aan bod. Het ene al zotter dan het ander maar het is een feit dat er wat afgelachen wordt.

De andere helft is naar het Zoniƫnwoud getrokken. Onze 2 dames Lis en Wisken zijn er deze keer in geslaagd om een kleine ommetoer te lopen. Door het tetteren zijn er bordjes aan hen voorbij gegaan. Straks moeten we investeren in een track and trace ;-)

Vanaf heden kan men de familie Vonck inhuren om te schitteren in jullie kerstboom. Het afgelopen weekend hebben ze terug een puike prestatie neergezet. Danny eindigde als 6e in zijn categorie en Karine was 1ste dame. Lotte stond ook op podium op de 1 en Marte op dat van de 3.

Het is vooral Klaas die, met zijn 3e plaats, overgelukkig was. Hij heeft een fantastische cross gelopen. Het was een echte thriller. Van zijn vertrekpositie in het midden is hij helemaal naar voren gelopen om op de meet  nog
de nummer 3 over te gaan. Dikke pluim, Klaas!