woensdag 7 maart 2012

Ekiden Evergem 1 mei 2012

Beste leden,

Op dinsdag 1 mei heeft de 13e editie van de Evergem-Ekiden plaats, een organisatie van Sportdienst Evergem, i.s.m. atletiekclub AS Rieme vzw, joggingclub Runners Evergem en Evergem Sport! vzw.

Deze aflossingsmarathon wordt gelopen door zes personen die respectievelijk 5, 10, 5, 10, 5 en 7,195 km afleggen op en rond het mooie Sportcentrum Hoge Wal te Ertvelde (Guldensporenlaan 34, 9940 Ertvelde).Zowel heren-, dames- als gemengde ploegen kunnen deelnemen. Er is een apart klassement voorzien voor damesteams. Zowel de recreatieve lopers als de getrainde atleten komen aan hun trekken.

Bij velen primeert tijdens de Evergem-Ekiden de groepssfeer en de fun, het is immers jaarlijks één van de grootste sportfeesten in Evergem. Als aandenken en beloning voor zijn/haar inzet krijgt iedere deelnemer opnieuw een Evergem-Ekiden t-shirt. De eerste 3 ploegen en het eerste damesteam krijgen nog iets extra.

Het parcours vind je terug op de website http://www.ekiden.beverleden/ jaar was het voor onze club een heel leuke en toffe dag. Familie kan gerust meegaan want er is ambiance genoeg.

Wij stellen voor dat wij ons inschrijven via de club.Wij zouden graag onze teams inschrijven voor 31 maart, zodat maar 4 euro per persoon moet betaald worden.Wij sluiten de eerste inschrijving voor onze club administratief af op 25 maart, dat geeft ons tijd om de ploegen samen te stellen en tijdig te betalen voor 31 maart.

Jullie ontvangen nog een uitnodiging op de gebruikelijke manier. Klik daar aan of je deelneemt. Stip deze datum aan met stip in je agenda. Hoe te betalen volgt later.

Groetjes,

Coach Jan  

Ter info inschrijven:

* €24/team als je betaalt vóór 31 maart 
* €30/team als je betaalt vóór 20 april 
* €36/team als je betaalt ten laatste op 26 april.
* Daginschrijvingen kunnen niet. 
* €8 voor een individuele inschrijving uiterlijk tot 20 april

Je bent pas ingeschreven als je digitaal hebt ingeschreven EN betaald hebt.