dinsdag 31 mei 2011

20km van BXL

Dachten jullie echt dat we een lui weekend hadden? Mis poes!

SVS Aalst stond dit weekend tussen de massa lopers in Brussel. Dit jaar was het nogal een gedoe om aan een nummer te komen. Iedereen stond dus wat verspreid.

Het zou een warme editie worden dus de juiste voorbereidingen waren getroffen. Lichte kledij, zweetbandjes, voldoende drinken voor de wedstrijd, zonnecrême. Het 'poezeflesjes' was zelfs voorzien :-). De start was in golven en misschien nog best ook, er waren zo'n 30.000 lopers vandaag.

Willy was helaas op de laatste nip ziek gevallen. Hij heeft een paar stevige russen over de vloer gekregen. Zijn nummer is dus op de borst gespeld door Kristof. Hij had compagnie van Tijl, Hugo en Wisken. Ergens in den hoop stonden nog Lieven, Pia, Joëlle en Maarten te wachten op het startschot.

We hebben mooie resultaten gelopen en u kan ze vlug nakijken in de lijst.

Het is spijtig dat deze mooie editie overschaduwd wordt door het overlijden van Bart Leemans. Hugo en Wisken waren jammer genoeg getuige van de inspanningen van het Rode Kruis. Het doet wat met een mens. Onze oprechte deelneming gaat dan ook uit naar de familie.