dinsdag 17 mei 2011

Waas jogging Lokeren en Dwars door Gent

Onze atleten stonden dit weekend terug aan de startlijn. Deze keer trokken we naar Lokeren en naar Gent.
Zaterdag liep Wisken een wedstrijd in Het Verloren Bos te Lokeren. De afstand was 10km. Zij deed het in 50min en 6sec. Gezien dit een lokale cross was, is er geen ranking. Ze heeft wel een waardebon van 8 euro gewonnen bij Brantano. Haar eerste prijzengeld, proficiat!









Verder heeft Tijl in Gent gelopen. Hij deed het alweer schitterend met een eindtijd van 47min. Hij krijgt maar niet genoeg van wedstrijden lopen. Keep up the good work Tijl!

Ook onze nieuwe leden Lieve, Martine en Louis hebben het schitterend gedaan in Gent. Zij hebben er net een uur over gedaan. Lieve eindigde op 1u 1min, Martine op 1u 2min en Louis op 1u rond. Zij mogen terecht trots zijn op hun prestatie. Bovendien ook een welkom aan hen!

Zondag zijn we met ons groepje naar Ouderghem gegaan. We waren met enkele nieuwe dames. Welkom hoor.

Het bos was in prachtig van kleuren en de sfeer zat goed. Het was een gezellige loop met de gebruikelijke afsluiter: den Orval.



Aan alle leden nog volgende info:

Bij INFO vinden jullie onderaan het bestelformulier voor de clubkledij. Wie nog gerief wil, graag formulier invullen en doorsturen tegen uiterlijk dinsdag 24 mei 2011.

Er is ook besloten dat het frontlogo van de T-shirts op de vestjes komen. Graag iedereen die al een vestje heeft, dit uiterlijk tegen dinsdag 24 mei te bezorgen aan Wisken. Liefst netjes gewassen en met naamlabel op.