woensdag 29 juni 2011

pics online!

Dinsdag zijn we de vakantie ingegaan met spaghetti en wijn. Voor Lieve is het een eeuwige vakantie en ze trakteerde ons op een goe glas. Bedankt hiervoor en geniet van je vele dagen vakantie!

Er zijn er die vrijdag 1 juli jarig zijn en daarom alvast drie zoenen van iedereen voor Martine en Lieve.

Er zijn er die gaan trouwen in plaats van lopen: Proficiat Maarten en dienen dikken hoop rijst dat je over je hoofd krijgt, dat is van ons hé.

Er zijn er die op vakantie vertrekken en nu volop aan het strijken zijn en valiezen maken (neen, ze waren niet kapot). Een fijne vakantie gewenst aan de familie Vonck en aan Pia en Michel.

Er zijn er die in hun voorbereiding zitten van hun eerste marathon: girlpower Maggy. Of dit doen voor hun 2e: OIGO hé Lis :o-). Natuurlijk zijn er die al verslaafd zijn aan marathonlopen: Eens een jaar overslaan was goed zekerst Tijl?

En dan zijn er die niets van dit alles gaan doen en nog een beetje moeten werken, zo nu en dan wat lopen en aftellen naar hun vakantie. Wel weet je wat? Ga maar eens kijken naar 'Albums' want de foto's van de Ekiden in Merelbeke staan online met dank aan onze ster-reporter ter plaatse: Klaas.

Hiervoor is het dat we het allemaal doen.