woensdag 15 juni 2011

Seizoensafsluiter

Het komt dichter hé mensen, de grote finale. Kijk maar naar de aftelklok hiernaast, ja ja, het komt met de seconde dichter.

Het gaat zeker een feest worden. We gaan onze beste loopbenen voorzetten. Al een kleine tip voor diegenen die meelopen: de start is met een flinke helling dus rustig starten is de boodschap.

Klaas die is al in volle voorbereiding, die staat op scherp. Maar we zijn er zo wie zo al zeker van dat die dat schitterend gaat doen, dus niet te veel druk op jezelf leggen hé Klaas.

De mannen, vrouwen, kinderen mogen komen supporteren. Wisken brengt al haar 2 duiveltjes mee, Karine en Danny hun dames zijn er ook. Gezelschap zullen ze zeker hebben.

Na de Ekiden in Evergem was iedereen behoorlijk uitgehongerd. Daarom stellen we voor een kleine geit te nuttigen in 't Filepuurken in Aalst. Partners of clubleden kunnen altijd daar aansluiten

Laat je ons zeker weten of je mee gaat en zoja, met hoeveel personen? Dit kan tot en met woensdag 22/06 via onderstaande linken:

Ja, ik ga mee eten        OF           Nee, ik ga niet mee eten

Als jullie dan toch bezig zijn:

1. Heb je al je najaarsprogramma ingevuld op de wedstrijdpagina?
2. Ben je al ingeschreven voor de gezellige babbel op 28/06/2011?
3. Als je komt op di 28/06/'11, heb je dan al betaald aan Dirk van de kantine?

Verder wensen we vooral Maggy veel moed en doorzettingsvermogen tijdens haar voorbereidingen op haar eerste marathon. We zijn er voor jou als je een babbel, bemoedigend woord of gezelschap nodig hebt gedurende de vele kilometers. You can do it girl!