maandag 26 september 2011

Leiemarathon Deinze-Wevelgem

Proficiat aan Lis en Pia voor hun mooie prestatie!

Lis is na een spectaculaire sprint 100m voor de finish geeïndigd als 5e vrouw. Zij heeft haar persoonlijk record verbeterd met 5 minuten. Ze is over de matten gelopen in 3u 49min. Ze glunderde van geluk.

De speaker vroeg om een toren voor de dame uit Aalst toen Lis aangelopen kwam. Wel ze heeft hem van zijn toren geblazen ;-o).

Pia mogen we eveneens verwelkomen in de club van de marathonlopers. Ze stond voor een moeilijke opdracht. Tenslotte is nog niet zo heel lang aan het lopen en komt ze van ver. Haar voorbereidingsperiode was ook kort. Een tijdsdoel had ze niet wel een even belangrijk doel: finishen.

Mensen en dat deed ze! Ze deed het in 5u 12min. Ze is al tetterend en fris over de meet gekomen. Pia, misschien toch te voorzichtig gelopen? Ze kan dus effectief beter. Droomt ze al niet van een nieuwe om deze tijd te verbeteren?

Ze heeft de hele voorbereiding en vooral de marathon zelf als zeer positief ervaren. Er zal inderdaad een volgende komen.

Dus nogmaals: proficiat aan biede dames.

Verder heeft Wisken vrijdag gelopen op de stratenloop te Lede. Ze deed de 14K in 1u 12min en werd 4e vrouw. Ook zij was tevreden.