zondag 8 maart 2015

Voorbereiding voorjaar 2015

Vandaag hebben een aantal van onze wedstrijdlopers deelgenomen aan een voorbereidingswedstrijd.  Jody en Stijn waren actief op de Ten Miles Oostende/Brugge.  Ondanks de sterke zijwind werden er mooie resultaten gerealiseerd.

Jody 's eindtijd was 58m04 op de 16km270.,wat een 33e plaats opleverde op 732 aangekomen atleten. Stijn eindigde in 1u04, goed voor een 85e plaats.  Voor beide lopers een sterke prestatie.
Allebei op schema voor mooie voorjaarswedstrijden.Voor Stijn het Dendercriterium en Voor Jody de marathon van Wenen.

Op het thuisfront was Karine bezig aan haar laatste cross.  Prachtige winter voor Karine, zomaar 12 crossen en 1 wegwedstrijd gelopen.Voor Karine was het de mooiste officiële cross, 7e master maar 2 de in haar leeftijdscategorie.

Ook Sonia, Davy en Steven zijn in stilte hun topwedstrijd aan het voorbereiden.
- Sonia voor de ten Miles in Antwerpen
- Davy voor het Dendercriterium
- Steven die door beroepsomstandigheden weinig wedstrijden kan lopen heeft al een aantal positieve testen afgelegd.  Zo liep hij onlangs, helemaal alleen, een 10km in 37m55sec. Steven op schema voor een 3u marathon eindtijd in de marathon van Rotterdam?

Maar ook andere leden, zien wij regelmatig verschijnen op de training, zij werken in stilte aan een gezonde levensstijl door regelmatig verantwoord te sporten. Ook hen verwachten wij in een of andere wedstrijd van het Dendercriterium.

Sportieve groeten,

Coach Jan