woensdag 17 augustus 2011

En de winnaars zijn...


Op vakantie aan zee zijn sommigen en pikken zo terloops een wedstrijdje mee. Op 13 juli liepen er enkele mee in het kustcriterium te Nieuwpoort.

Lotte liep de 1.200m en behaalde de eerste plaats.Klaas en Karine liepen de 5km. Zij behaalden respectievelijk de 2e en de 1e plaats. Proficiat aan hen allen!

De week er na nam Karine deel aan de Solidariteitsjogging te Welle. Zij zette een mooie tijd neer van 24min 51sec op 5,7km.



Bruno nam deel aan de stratenloop in Denderleeuw. Hij deed het fantastisch op de 10km met een goede tijd van 43min 38sec. Hij was wel nog aan het plassen toen het startschot gegeven werd. Het 'poezeflesje' vergeten Bruno?

Maggy en Joël die trokken naar het Pajottenland. Zij liepen daar een voorbereidingswedstrijd. En amai zeg, die zitten goed. Met een schitterende tijd van respectievelijk 47min 20sec voor Maggy en 40min 40sec voor Joël mogen we concluderen dat ze in topvorm zijn.

En dat ze gebeten zijn van de loopsport, dat bewijzen Lis en Gunther. Met een flinke rit van de vakantiebestemming naar huis achter de kiezen en maar een half uur om op hun positieven te komen, lopen zij een halve marathon. Ook Lis loopt deze als voorbereidingswedstrijd op haar marathon. Dit doet ze in een stevige 1u 51min. Gunther is na 17km gestopt. De rit eiste zijn tol.

We zijn op dreef aan het komen. En als iedereen zulke mooie resultaten blijft neerzetten, dan zal het ook een spetterend najaar worden.

Nu zaterdag gaan we naar de Smouterijloop in Overmere. Wie mee doet, verwachten we stipt aan de dreef om 13u45.