vrijdag 1 maart 2013

Door kou en wind...

Zaterdag was het een zeer zware cross enerzijds was het koud en was er een ijzige wind. Onze leden hebben een prachtige wedstrijd gelopen op de Spiridon Cross.
 
Karine was 2de in haar categorie en liep de 3960m in 18m28. Dit is een bevestiging van haar goede conditie. Zij is in het klassement al zeker van De gouden spike. Wat het welverdiende resultaat is van een regelmatig crosseizoen.
 
Ook Lisbeth heeft een goede wedstrijd gelopen. Zij was 4de in haar categorie en liep de wedstrijd uit in 18m57. Deze uitslag laat het beste verhopen voor haar najaarsmarathon.
 
Bij de heren liepen Danny en Yody de wedstrijd over bijna 7km. Yody, juist hersteld van een ziekte en een zware werkweek, eindigde in een mooie tijd van 29m26. Binnenkort met zijn nieuwe werksituatie zal hij meer tijd kunnen vrijmaken om verantwoord te kunnen trainen.
 
Voor Danny was het een van zijn beste cross wedstrijd dit seizoen. Een heel mooie eindtijd van 27m33 en een 3de plaats in zijn categorie was het resultaat van een zeer sterke wedstrijd.
 
Proficiat aan onze leden!
 
Coach Jean