zondag 31 mei 2015

Dwars door Ninove - 3 mei 2015

Op zondag 3 mei was SVS weer vertegenwoordigd in Dwars door Ninove.  Bij de dames werd Karine mooi derde op de 5km met een prachtige tijd van 21m40sec. Na een rustige periode en een kleine ingreep heeft Karine haar snelle beentjes weer teruggevonden.

Bij de heren was het voor Jody, na een rustperiode na zijn prachtige marathon, weer een eerste keer aanknopen met een wedstrijd.  Met een tijd van 55m07 seconden en een mooie 11e plaats bewees Jody dat hij met een zeer redelijke conditie kan starten aan de voorbereiding van zijn volgende marathon,de marathon van Brussel.  Ook Stijn, zie zijn verslag, leverde een puike prestatie met een tijd van 59m44sec. Dankzij zijn vorige prestatie, op de volledige afstand, in het dendercriterium staat Stijn in het algemeen klassement op een 8e plaats. Mooi zo Stijn!

Ook Kristof, in volle voorbereiding op de Sint Livinus run, klokte af in 1u07m28sec.  Door een te snelle start, liep zelf op zeker ogenblik Jody voorbij, kwam Kristof op het einde het bekende mannetje tegen.  Maar uiteindelijk toch een mooie eindtijd.

Het was ook leuk om ook de Klaas terug in actie te zien.  Met een mooie 2e plaats op de 5km,16m59sec, bewees hij dat een klasbak nooit zijn klasse verliest, zelfs al heeft Klaas de laatste tijd weinig tijd (studies) om degelijk te trainen was dit een heel mooie prestatie.Volhouden Klaas!

Intussen is ook Steven, na een verdiende actieve rustperiode, weer begonnen aan zijn volgende voorbereiding van een marathon, de bekende marathon van Berlijn.  Met een test over 2km in 7m15sec mag ook hij met redelijke conditie beginnen aan zijn marathon voorbereiding.

Proficiat aan onze deelnemende atleten! Coach en atleten tevreden.

Coach jan