maandag 19 maart 2012

Goud, zilver, brons en een vliegende start

Onze club heeft dit weekend schitterende resultaten gepresenteerd gekregen. Reeds enkele weken hielden wij jullie op de hoogte van de resultaten op de Interbankencross van de familie Vonck.

De crossen zijn gelopen, de punten zijn geteld en de uitslag is officieel. Met trots kunnen we jullie mededelen dat ze allen podiumplaatsen hebben behaald.

Uw applaus graag voor onze Golden Spikes 2011-2012 :

Lotte met 1ste plaats bij de Miniemen
Marte met 3e plaats bij de Miniemen
Karine met 1ste plaats bij de Dames
Danny met 2e plaats bij de Heren A

Wij zijn APETROTS op hen!

Ook dit weekend hebben nog anderen van onze atleten SCHITTERENDE resultaten neergezet. Zij geven een vliegende start aan het wedstrijdseizoen.

Gunther en Tijl namen deel aan de halve marathon in Sluis. Er was behoorlijk wat wind met een flinke zonnestraal.

Gunther had echte vleugels want na 1u 24min was hij al over de meet. Dit is een zeer mooie tijd Gunther! Maar ook Tijl komt goed op dreef. Hij spurtte over de finishmat na 1u 50min. Beiden zijn zij in hun voorbereiding voor hun voorjaarsmarathon. Dit ziet er goed uit hoor mannen!

Karine, Lis, Willy, Lieve en Tom bleven dichter bij huis. Zij namen deel aan de 10K van Hemaco Dendermonde. Eveneens hier werden goede tijden gelopen.

Willy en Lieve hebben al veel lentes maar ze worden er niet minder snel op. Onze bewondering is dus niet misplaatst voor hun finishtijd van respectievelijk 1u 3min en 59min (astammeblieft, doe het hen maar na!). Tom kwam aan na 43min 15" met in zijn kielzog Karine (44' 15) en Lis (46' 49").

De zachte winter heeft onze atleten goed deugd gedaan. Het wordt een mooi sportief seizoen. Ook voor onze recreatieve lopers die er, zoals blijkt op de wekelijkse trainingen, ook veel zin in hebben. De kilometers gaan ook bij hen vlot en de sfeer zit nog steeds snor.

SVS = fun to run with!