woensdag 1 juni 2011

Najaarsprogramma 2011

Onze laatste wedstrijden van het voorjaar 2011 staan voor de deur.

Dit weekend is er de roadjogging in Haaltert en het zal een zeer warme worden. Karine sukkelt wat met een vervelende verkoudheid. Hopelijk is ze voldoende herstelt om haar snelste beentje voor te zetten.

Het Pinksterweekend wordt afgesloten met de Aardbeienjogging in Vlezembeek. Op zaterdag 18 juni trotseren we de Gentse vleermuizen in de Midzomernachtrun.

Maar waar we met zijn allen op aanwezig zijn, lopers en niet-lopers, is de Ekiden te Merelbeke op 26 juni. Het zal een prachtige afsluiter worden.

Op dinsdag 28 juni sluiten we ons voorjaar af op de gepaste wijze. Na de training gaan we gezellig iets eten en praten we na over onze toch wel mooie resultaten. Dit zal immers voor iedereen de start zijn van een welverdiende recuperatieweek.

En in juli vliegen we er terug in. Enkelen van ons hebben een najaarsmarathon gepland en hun voorbereidingen starten dan. Voor anderen is het belangrijk dat het wedstrijdritme er in blijft. De vakantiekilo's mogen er immers niet te lang aan blijven hé?!

Daarom stellen we bij deze ons najaarsprogramma voor op de wedstrijdpagina. Het is een gevarieerd menu, zowel voor deze met een kleine als een grote kilometerhonger. Neem jullie agenda's er bij en kijk rustig na dewelke jullie denken mee te lopen. Klik vervolgens op het inschrijvingsformulier en duidt alles netjes aan.

Ben je nog niet zeker van een wedstrijd? Heb je geen zin om een wedstrijd te lopen? Geen probleem, duidt het gewoon aan en klaar is kees. Hoe correcter alles is aangevinkt, hoe gemakkelijker het trainingsschema per atleet kan worden opgemaakt.

Verder gaan we genieten van het verlengde weekend, de gezamelijke trainingen en wensen we veel succes aan onze wedstrijdlopers.