woensdag 7 september 2011

Pia

Maggy is in haar laatste rechte lijn. Er kan niet veel meer fout lopen. Gisteren zag ze er in blakende gezondheid uit, gemotiveerd dus dat zit snor.

Maar voor wie we ook bewondering hebben is Pia. Iedereen vraagt zo wat aan iedereen hoe het is gesteld met haar voorbereiding. Op deze manier houden we elkaar wat op de hoogte.

Pia is aan een echt uzarenstuk bezig. Ik herinner me nog haar eerste training aan hoge hartslag, op het gemaksken. Op zondag 25 september loopt ook zij haar allereerste marathon, de Alpro Leie marathon met start aan het prachtige kasteel van Ooidonk. Het gaat snel.

Komt dat ook in orde bij haar? DAT IS ZEKER!

Pia is een echte doorzetter. Het is een dame die er geen woorden aan verspilt maar het gewoon doet. Rustig op haar gemak. Ze heeft haar besluit genomen en gaat er de volle 100% voor, 1 brok positieve energie.

De wedstrijden die ze tot nu toe gelopen heeft, tonen aan dat ook zij een prachtige prestatie gaat neerzetten. Natuurlijk krijgt ook zij onze volle steun en we gaan massaal aanwezig zijn op haar grote dag. We gaan haar helpen er een onvergetelijke ervaring van te maken. We schreeuwen haar over de finish.

Pia, nog een paar weekjes volhouden hé. We geloven er sterk in dat je dat fantastisch gaat doen. Yes you can!