dinsdag 2 oktober 2012

Groenloop Eendracht Aalst

Afgelopen weekend waren er heel wat SVS-ers op de Groenloop te Aalst. Deze werd georganiseerd door onze bevriende Koninklijke Atletiekclub Eendracht Aalst. Het is altijd een fijne gebeuren en het weer was ideaal om te lopen.

Voor onze marathonlopers Lis en Gunther was het een training aan marathontempo. Ze deden hun 11 km in een prachtige tijd. Wanneer wij allemaal ons bolleke kleuren op 14 oktober lopen zij hun marathon in Eindhoven. De trainingen zijn achter de rug. Het is allemaal goed verlopen en ze staan op het scherp van de snee. Mentaal en fysiek staan ze er. We tellen mee af...het zou er wel eens kunnen knallen...

Kristof en Helga moesten zich ook rustig houden. Zij lopen immers dit weekend de halve marathon te Brussel. Genieten was bij hen vooral de boodschap.

De overige lopers konden zich volledig smijten. Kristien, altijd present op training, is niet het competitiebeest. Wedstrijden lopen is niet direct een prioriteit voor haar. Dat ze een goede loopster is, weten we, ze hoeft zich niet te bewijzen. Ze heeft een zeer goede prestatie neergezet in Aalst. Ze deed haar eerste wedstrijd voor de afstand van 11km in 1u en 1minuut. Kristien, dikke dikke proficiat zenne!

Ook Lieve blijft maar bij iedere wedstrijd minuutjes afknabbelen van haar tijd. Ze liep haar snelste wedstrijd tot hier toe. Ze is op een jaar tijd van 6:10 per kilometer gezakt naar 5:34 per kilometer. 'Wauw, geweldig!' zou Eddy Wally zeggen ;-)

Het is natuurlijk als club ook altijd leuk als iemand van zijn leden in de prijzen valt. Proficiat aan ons Karine met haar 3e plaats!
Dank aan onze vrienden van EA voor de mooie Groenloop en aan onze leden voor de gezellige après.