maandag 29 september 2014

Recente resultaten SVS

Beste vrienden,


De trainingen beginnen hun vruchten af te werken. De 3 lopers die een marathon voorbereiden, hun conditie getuigt dat ze klaar zijn voor de grote wedstrijd.  Stéphane en Jody zitten in de laatste rechte lijn voor hun marathon.  Beiden hebben een schitterende voorbereidingswedstrijd afgewerkt.

Jody heeft in de halve marathon van Temse een podium plaats versierd in een prachttijd van 1u15,verbetering van zijn persoonlijk record op deze afstand met 5 minuten. Dat beloofd voor Boedapest...

Stéphane, die volgende week aantreed in de marathon van Lissabon, kwam in actie als voorbereiding in de Groenloop, waarin hij de door de coach voorziene tijd met bijna een minuut verbeterde(25m32).  Ook hij is klaar voor de marathon.

Steven die aan de pre voorbereiding van zijn marathon van Rotterdam bezig is, werd in de Groenloop op de 6km de eerste SVSer in de door de coach voorziene tijd van 23m10.  Een 12e plaats op 189 deelnemers, zeer mooie prestatie.

De andere vertegenwoordigers van SVS hebben ook op een zeer degelijke manier de kleuren van SVS verdedigd.   Danny, niettegenstaande enkel problemen, liep een mooie 24m28 op de 6km. Appreciatie voor Danny dat hij in moeilijke omstandigheden de kleuren van club wou verdedigen.

Kristien, ook prachtige tijd neergezet op de 6km, tijd van 31m33 en daarmee de 14e vrouw in haar leeftijdscategorie op 81 deelnemers.  Proficiat Kristien.

Tijl en Jan liepen de ganse wedstrijd samen tot Tijl een telefoontje kreeg, Tijl eindigde in 36m24. Een pluim voor Tijl die tijdens zijn permanentie aanwezig wou zijn voor de club. Jan eindigde in 35m49.

Ook in de 12km was SVS vertegenwoordigd.  Mooie tijden en plaatsen voor Stijn, Tom en Karine.
Stijn liep de 12,1km in 47m55 en eindigde op een 16e plaats. Tom, ook in de form van zijn leven, was goed voor de 28 plaats in 50m59.  Tom en Stijn zullen een mooie plaats verzilveren in het eindklassement van het Dendercriteruim.  Karine werd 4e in haar leeftijdcategorie in een tijd van 58m43sec. Proficiat Karine dat je na een aantal zware wedstrijden nog de moed kon opbrengen om de 12km te lopen. De club was dus ruim vertegenwoordigd in deze plaatselijke mooie georganiseerde jogging.  Op naar de volgende Vredesloop-jogging op 16 november waar wij hopen dat er nog meer van onze leden zullen aanwezig zijn.

 Tot morgenavond!

 Coach jan